Produktexempel 

Kontaktlinser - Ett alternativ för dig...

som vill slippa glasögon ibland eller nästan alltid. Motiven kan vara både praktiska och kosmetiska.
Jag har lång, gedigen erfarenhet av både tillpassning, uppföljning och kontroller. Hos mig får Du bästa tänkbara tillpassning oavsett om Du klarar Dig med vanliga standardlinser eller Dina ögon kräver mer avancerande linser. Jag tillpassar alla på marknaden förekommande sorter.

NuPolar - polariserande solglas med styrka -

Upplev den häpnadsväckande synkomfort som NuPolar ger.
Det polariserande filtret "tämjer" det skarpa ljuset och eliminerar nästan helt de irriterande effekterna av blänk och reflexer i horisontella ytor. Tillsammans med den optiska korrektionen gör det att Du ser betydligt bättre i motljus, framför allt på sjön och blöt asfalt.

NuPolar förhöjer den optiska kontrasten och klarheten i färgerna så Du ser bättre i så väl starkt solsken, dimma, regn och snö.
UV-filtret ger bästa tänkbara skydd mot de ultravioletta strålarna.
NuPolar gör att den ansträngda känslan i ögonen efter en dag i solen lindras.

Transitions® - plastglasen som ändrar färg med ljuset -

Transitions blir snabbt mörka i starkt solljus. Den maximala absorptionen är upp till 85%. När glasen inte längre utsätts för UV-ljus blir de snabbt ljusa igen.
Transitions har så svag färgton inomhus och i mörker att den nästan inte syns alls. Då släpper de med antireflexbehandling igenom c:a 95% av det synliga ljuset. Antireflexbehandlingen minskar ljusförlusterna, ökar skärpan i mörker och gör att glasen syns mindre.
Transitions filtrerar bort 100% av såväl UVA- som UVB-strålning.
Plastmaterialet är lätt och stöttåligt vilket gör att man kan ha dem i de tunnaste och lättaste glasögonbågarna.
Repskyddsbehandling ingår alltid.
Transitions går att få enkelslipade och som progressiva glas.
Transitions går att få i grått och brunt. (Utbudet varierar beroende på glastyp)
Transitions ersätter inte helt vanliga solglasögon. De reagerar på direkt UV-ljus vilket gör att de inte blir så mörka i vissa situationer. Till exempel i bilen.

AO Readers - Glaset för dig som jobbar på när- och mellanavstånd.

AO Readers är ett progressivt glas som utformats speciellt för skrivbordsarbete, terminalarbete och praktiskt taget alla andra aktiviteter som kräver tydligt när- och mellanavståndsseende.

Läs mer om glasprodukter på min leverantör Optileks hemsida.